çanakkale prefabrik ev modelleri Secrets

Wiki Article

Müstakil konutta en çAlright tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız sixteen dns yoğunluğunda eight.

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları minimal alana göre çOkay daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Montajı yapacak ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe kadar hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri de zemin betonudur. Biz firma olarak zemin betonu işlemini müşterimize bırakıyoruz. Siz eğer anahtar teslim prefabrik ev yapacak firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken işlem yapı ile zemin betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Aksi halde beton zeminden suyu çekmeye başlarsa eviniz ciddi anlamda zarar görebilir. Bu noktada profesyonel insanların zemin betonu attırmak bu tekirdağ prefabrik ev fiyatları noktada oldukça önemlidir.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Elbette ki konut alım prefabrik ev fiyatları satımında sıfır ev sahibi olmanın ne kadar özel bir duygu olduğu herkesin malumudur. Ancak yine de hem betonarme konutlarda hem de prefabrik ev modelleri

ÇOkay az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler çanakkale prefabrik villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar çanakkale prefabrik ev evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla olan mesafesi, yola olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan incelemelerde mevcut arazinin ve satın aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız dışında yapmanız gereken bir şey yok.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimum amount düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj edirne prefabrik ev modelleri sağlar.

Report this wiki page